Sateenkaariyhteisöt ry  
 

Sateenkaariyhteisöt ry:n verkkosivustot

Ranneliike.net on Sateenkaariyhteisöt ry:n ylläpitämä, pääosin vapaaehtoisvoimin toteutettu palvelu erityisesti suomalaisille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville, joka toimii tietolähteenä ja keskustelufoorumina.

Sivustoa seuraa viikottain noin 10 000 eri ihmistä. Kuukaudessa lukijoita on runsas 30 000.

ranneliike.net

Sivuston sisältöjä

Sivusto keskittyy seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia koskettavien aiheiden käsittelyyn kulttuurin, viihteen ja yhteiskunnallisen keskustelun saralta.

Uutiset ja ajankohtaisaiheet

Ranneliike.net julkaisee viikoittain uutisia hlbti-ävhemmistöjä koskettavista asioista. Lisäksi sivustolla on muutakin ajankohtaista ja ajatonta hlbti-vähemmistöjä sivuavaa sisältöä.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskettavista ajankohtaisaiheista voi lähettää uutisvinkkejä ja tiedotteista toimitukselle.

Tapahtumakalenteri

Ranneliike.netin tapahtumakalenteri on tarkoitettu sellaisista erityisesti hlbti-vähemmistöihin kuuluville suunnatuista tapahtumista kertomiseen, joissa yleisölle tarjotaan jotain erityistä ohjelmaa.

Tapahtumia järjestävät voivat ilmoittaa tapahtumistaan maksutta sivuston noin 10 000 viikottaiselle (noin 30 000 kuukausittaiselle) lukijalle tapahtumakalenterissa maksutta.

Säännöllisesti hlbti-vähemmistöille suunnattuja tapahtumia järjestävien toimijoiden edustajalle voidaan avata mahdollisuus julkaista ja hallita itse omia julkaistavia tapahtumatietoja.

Palveluopas

Sivuston palveluoppaassa ovat esillä erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia palvelevat suomalaiset toimijat.

Keskustelufoorumit ja blogit

Nimimerkkinsä rekisteröineet käyttäjät voivat osallistua keskusteluihin ja pitää sivustolla omaa blogia.

 
© Sateenkaariyhteisöt ry 2004-2024 · Rek.nro: 187.159 · Y-tunnus: 1896626-8