Sateenkaariyhteisöt ry  
 

Mediatiedot: ranneliike.net (2021)

Miksi mainostaa ranneliike.net -sivustolla?

Ranneliike.net tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille hyvin laajan tavoittavuuden seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten ja heidän ystäviensä keskuudessa. Ranneliike.net tavoittaa tuhansia ihmisiä kaikkialla Suomessa. Palveluitaan ja tuotteitaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille kohdentaville yrityksille ja yhdistyksille ranneliike.net -sivusto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa asiakaskuntaansa.

Ranneliike.net -sivuston viikottainen eri kävijöiden määrä on noin 10 000, sivulatauksia on viikossa noin 30 000. Sivuston käytöstä runsas 70 prosenttia tapahtuu mobiililaitteilla.

Mainosmuodot, -hinnat ja -paikat:

Mainosmuoto Hinta Pikselikoko Maksimipaino Lisätiedot
Mobiiliparaati CPM¹ 10 € 300x300 px 80 kt Mobiiliympäristössä
Panoraama CPM¹ 10 € 980x120 px 60 kt Ylälaidan banneripaikassa (ei mobiiliympäristössä)
Paraati CPM¹ 35 € 980x400 px 80 kt Ylälaidan banneripaikassa (ei mobiiliympäristössä)
Boksi CPM¹ 10 € 300x250 px 60 kt Kaikilla sivuilla sisällön lomassa
Painike CPM¹ 5 € 300x120 px 60 kt Kaikilla sivuilla sisällön lomassa
1) CPM-hinta on tuhannen mainosnäytön hinta. Hinnoittelu perustuu mainosesitysten määrään.
 
Animoitujen toteutusten esittämisen lisä hintaan: html5 ja gif-animaatio +20%
Aluekohdennuslisä hintaan: +20% (kohdennus mainospalvelimen mahdollistamalla tarkkuudella, suositus maakuntataso)
Toistonrajauslisä hintaan: +20% (mainoksen näkymistä yksittäiselle tunnistetulle käyttäjälle voidaan rajata tiettyyn määrään tietyllä ajanjaksolla)
 
Hinnat ja muut ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Mainostilaa myydään kaikille mainostajille, jotka sitoutuvat noudattamaan Sateenkaariyhteisöt ry:n myyntiehtoja ja kunnioittavat Sateenkaariyhteisöt ry:n tarkoitusta. Mainoksen sisällön on oltava Suomen lain ja hyvän tavan mukainen. Sateenkaariyhteisöt ry pidättää oikeuden olla hyväksymättä ilmoittajaa tai ilmoitusta sivustolle. Mainostilaa ostanut asiakas ei ole oikeutettu myymään sitä edelleen kolmannelle osapuolelle.
Sateenkaariyhteisöt ry:n vastuu mainoksen esittämisessä tapahtuneissa virheissä rajoittuu maksimissaan esittämättä jääneiden tai virheellisesti esitettyjen mainosnäyttöjen arvoon. Ensisijaisesti virhe korvataan vastaavalla määrällä mainosnäyttöjä. Reklamaatioaika on kahdeksan (8) vuorokautta.

Aineisto-ohje

Materiaali: jpg, png, gif ja html5. Flashin asemesta suosittelemme käyttämään html5-muotoa. Pikselikoot ja maksimipainorajoitukset ovat yllä olevassa taulukossa.

Html5-erityisohjeistus

Käytämme mainonnan esittämisessä DoubleClick for Publishers (DFP) -mainospalvelinta, joten html5-toteutusten on toimittava sen kanssa. Tarkemmat ohjeet ovat Googlen tukisivustolla.

Html5-muotoinen toteutus toimitetaan valmiina zip-pakettina, joka sisältää kaiken mainoksessa näytettävän materiaalin; html-tiedoston, kuvatiedostot ja mahdolliset muut tiedostot. Toteutuksessa voi käyttää html-, css- ja javascript-ominaisuuksia. Myös pieniä javascript-kirjastoja voi tarvittaessa käyttää, mutta jQueryn käyttö toteutuksissa ei ole sallittua. Myös suurten ulkoisten fonttitiedostojen käyttä tulee välttää. Mahdollisista toteutukseen ulkoisista lähteistä ladattavista tiedoista tai tiedostoista on sovittava erikseen, ja varmistettava latauksen luotettavuus.

Toteutuksen toimiminen eri selaimissa ja eri ympäristöissä on mainostajan vastuulla. Toteutuksen on oltava SSL-yhteensopiva, jotta se voidaan näyttää myös HTTPS-protokollaa käyttäen. Samoin mainostajan on huolehdittava siitä, että toteutus ei häiritse käyttäjien päätelaitteiden suorituskykyä.

Materiaalin pikselikoko määritellään html-tiedoston head-osiossa esimerkissä näkyvällä meta-tagilla. Linkitykset toteutetaan clickTag-parametreillä esimerkissä kuvatulla tavalla; head-osiossa määritellään Javascriptillä clickTag-muuttujaksi haluttu linkki. Jos linkkejä halutaan yhteen toteutukseen useampi, on mahdollista käyttää clickTag2, clickTag3 jne. -muuttujia.

Yksinkertainen esimerkki DFP:ssä toimivan html5-toteutuksen koodista:
<html>
<head>
<meta name="ad.size" content="width=300,height=250">
<script type="text/javascript">
var clickTag = "http://www.ranneliike.fi/";
</script>
</head>
<body style="width: 300px; height: 250px; margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px;">
<a href="javascript:window.open(window.clickTag)">Linkattava sisältö</a>
</body>
</html>

Mikäli Google Web Designer -ohjelmistoa käytetään html5-toteutusten tekoon, on ympäristöksi valittava "DoubleClick".

Oikeus hinnanmuutoksiin tai muutoksiin ehdoissa pidätetään.

 
© Sateenkaariyhteisöt ry 2004-2024 · Rek.nro: 187.159 · Y-tunnus: 1896626-8